Woonkamer Open keuken een van de slaapkamers
Logo Curacao

Uw villa

Villa Sonrisa ligt op een zeer royal hoekkavel (ca. 1100 m2) en iets verhoogd ten opzichte van de (doodlopende) weg. Daardoor heeft u extra privacy.

Wonen
De villa beschikt over een ruime woonkamer met een hoog plafond ('cathedral ceiling') zodat warmte in huis naar boven wordt afgevoerd. Dat maakt het ook binnen uiterst comfortabel.

Natuurlijk is de woonkamer ook van zeer comfortabel meubilair (o.a. een lederen bankstel, diverse kasten en een gezellige bartafel) voorzien en is het geheel sfeervol verlicht. De woning is in rustige, moderne tinten geschilderd en ingericht.

In de woonkamer geniet u van alle gemakken zoals draadloos internet (high speed 26 Mb, gratis), satelliettelevisie (ca. 100 zenders, w.o. de zenders Nederland 1, 2, 3 en BVN), een BluRay DVD-speler (geschikt voor Nederlandse gewone en BluRay dvd's: dus neem die gerust mee), een 7.1 geluidsinstallatie en een grote (55 inch/140 cm) flatscreen LED-televisie. Er is al een kleine (ca. 30 titels) voorraad aan dvd's en blueray's beschikbaar.

Extra handig: op de televisie is een Apple-PC (MiniMac) aangesloten zodat u makkelijk kijkt naar bijvoorbeeld 'Uitzending Gemist'; en voor de sportliefhebbers is er zelfs een abonnement op 'Eredivisie Live' (u kiest zelf de wedstrijd die u wilt volgen!) maar ook vele andere wereldwijde sportcompetities zijn live en gratis te volgen.

Wonen doet u op Curaçao vooral ook buiten. En daar is net zoveel comfort als binnen aanwezig: een zeer royale en zeer comfortabele loungeset en een ruime eettafel met voldoende zitgelegenheid voor alle gasten wachten u op de ruime (ca. 100 m2!) overdekte porch. Bent u met meer mensen? Dan zult u het heerlijk vinden ook soms uw 'eigen plekje' te kunnen vinden want er zijn rondom de woning nog meerdere zithoekjes en loungesets aanwezig.

KeukenDe keuken is modern en voorzien van alle apparatuur, zoals een uitstekende (en: stille) vaatwasser, oven, magnetron en een side-by-side koelkast met ijsblokjesautomaat. Gekoeld water (van uitstekende kwaliteit op Curaçao) tapt u direct uit de koelkast en ook ijsblokjes zijn direct beschikbaar.

Er wordt keramisch gekookt en de keuken is voorzien van goede en sfeervolle halogeen verlichting. Voor de koffieliefhebbers is er zowel een Senseo als een geavanceerde koffiezetmachine van Princess aanwezig, waarbij verse bonen zorgen voor een heerlijk kopje koffie.

Ook de kleinere apparatuur is talrijk aanwezig en van zeer hoge kwaliteit. Zelfs een blender om uw eigen tropische cocktail te maken en een champagnekoeler, ontbreken niet.

Tussen woonkamer en keuken bevindt zich een eetbar met een gezellig zitje voor diegenen die kijken naar koken leuker vinden dan het zelf te doen...

In de garage is een wasmachine beschikbaar voor uw eigen wasgoed. Op de achterporch staat ook een droogmolen.

Slapen
De slaapkamers zijn allemaal op de begane grond, en komen alle uit op de woonkamer. Er zijn 3 moderne badkamers met 'Europees sanitair' (incl. glazen douchecabines) met alle ook een toilet. Twee slaapkamers hebben hun eigen badkamer; de andere twee delen een badkamer die tussen de beide slaapkamers in ligt en van aan beide zijden afsluitbaar is.

In alle slaapkamers hangen zeer moderne airco's die een laag energiegebruik combineren met een stille werking en een heerlijk gekoeld klimaat.

En wat dacht u van het slaapcomfort: de gehele woning is voorzien van zeer luxe SwissSense-bedden. De bedden zijn van topdekmatrassen voorzien en in veel standen (elektrisch) verstelbaar. Zo luxe zult u het zelden aantreffen in een vakantiewoning!

De masterbedroom heeft een televisieaansluiting én BlueRay dvd-speler en alle andere slaapkamers een 'normale' dvd-speler met een LED-scherm.

De woning ligt uitstekend 'op de wind': de noordoostpassaat zorgt het hele jaar voor verkoeling maar u 'waait er niet weg', zoals bij andere woningen nog wel eens gebeurt... daarvoor zorgt de volwassen begroeide tuin voor voldoende breking van de wind. Doordat de hele woning is voorzien van shutters (in zowel ramen als deuren) kunt u de wind ook naar binnen laten komen.

Veiligheid

Veiligheid vinden de eigenaren van deze woning erg belangrijk. Vandaar dat de villa is voorzien van een geavanceerd (maar gemakkelijk te bedienen) alarmsysteem en ook het hang- en sluitwerk is van bovengemiddelde kwaliteit. Verder is de kavel goed ommuurd en voorzien van fraai en effectief hekwerk. Ook de uitbundige beplanting zorgt voor extra veiligheid.

Voor het parkeren van uw huurauto kunt de garage gebruiken (vanaf december 2012).

De wijk 'Vista Royal' is weliswaar geen 'gated community' maar de beveiliging is, via de organisatie Jan Thiel Security, zeer goed geregeld. De wijk is, door alle toeristische faciliteiten, het visitekaartje van Curaçao geworden en men doet er alles aan het goede imago te bewaren. Daardoor is criminaliteit minimaal. U kunt altijd veilig over straat.