privezwembad 01 privezwembad 02 privezwembad 03
Logo Curacao

Zwembad & Tuin
De villa beschikt -vrijwel rondom- over een aantal zeer grote en ruime porches en terrassen waarvan het grootste deel (ca. 100m2) overdekt is. Deze porches zijn zo groot, dat ze altijd schaduw geven en, in de nattere jaargetijdes, gevrijwaard blijven van regen.

Natuurlijk zijn zowel tuin, palapa als de terrassen en porches voorzien van zeer comfortabel meubilair. U leeft immers buiten. Bij deze villa doet u dat op een zeer luxe manier!

Er zijn diverse loungesets met dikke kussens en voor iedere gast staan er mooie ligbedden (met kussens) klaar in de parchtig aangelegde tuin. Natuurlijk is er een royal eettafel.

Ook op de gehele porch heeft u uitstekend bereik voor het draadloos internet.

En u vindt rondom de woning meerdere terrassen: ook dat maakt het makkelijker een plekje van uw keuze te vinden. Op de achterporch is een grote (Weber-) BBQ beschikbaar.

De tropische tuin is 'on-curaçaos' groen... u zult daar genieten van de zeer verzorgde planten, de zeer fraaie palmen en de vele bougainvilles. Vanuit de tuin kijkt u ver weg naar de wijken Brakkeput, Vista Royal en Jan Sofat.

Het zwembad (ca. 8 x 4 meter, tot ca. 1,60 m diep) heeft een kleiner, hoger gelegen zitbad van waaruit het water het grote zwembad instroomt. De temperatuur van het zwemwater varieert tussen de 27 en 32 graden celsius, afhankelijk van het jaargetijde. Nooit te koud dus! Natuurlijk wordt het zwembad twee keer per week onderhouden. U heeft daar geen omkijken naar!